A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальна установа "Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням" Запорізької обласної ради

Новини

"День спонтанного прояву добра"

Сьогодні 17 лютого 2021 року "День спонтанного прояву добра"  Хочемо розповісти про людей, які дійсно дарують добро, в тому числі і нашим підопічним.

12:49 17.02.2021

Творче життя підопічних

Підопічні психоневрологічного відділення №1 з користю проводять свій час під керівництвом інструкторів  трудотерапії Приходько Г.Д. та Дзегуна В.Г. Кожен займається улюбленою справою, а саме:  виготовленням віників, плетінням іграшок та килимів, збиранням пазлів, шиттям на швейній машинці рукавиць.

10:00 28.01.2021

З Днем Соборності України!

Щорічно 22 січня український народ святкує День Соборності та Свободи України. Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання від КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням»  ЗОР з нагоди найвеличнішого свята українського народу –Дня Соборності та Свободи  України!  Щиро бажаємо  всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідної України!  Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

08:32 22.01.2021

З наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!!!

Новий рік от-от настане, а за ним – Різдво. Це час для неймовірного настрою, надії на диво, час подарунків, святкових застіль, смаколиків та звісно привітань. Усі наші близькі: батьки, кохані, діти, друзі, колеги по роботі, керівники, сусіди та просто знайомі варті нашої уваги та найкращих привітань у ці дні. Варто подарувати частинку свого тепла, любові та радості тим, кого любимо і поважаємо. Нехай ця радість і турбота проявлятиметься у словах. Колектив КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР щиро вітає з прийдешнім Новим роком! Бажаємо міцного здоров’я, радісних миттєвостей, неймовірних успіхів та звершень! Нехай життя іскриться, як келих ігристого вина, здоров'я буде міцним, а гаманець – повним! Бажаємо у 2021 році, щоб мрії здійснювалися, а на серці було тепло і затишно, у родині – мирно і заможно. Благополуччя і радості у прийдешньому році!З наступаючим Вас Новим роком та Різдвом Христовим!

08:40 31.12.2020

Добро врятує світ!

Добро вважають найціннішим скарбом.  Воно, як сонечко, зігріває, тішить і радує людей. Тільки доброта і милосердя роблять нас справжніми людьми.Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.Колектив КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР дякує за спонсорську допомогу приватному нотаріусу Оріхівського нотаріального округу Тетяні Демидьонок, волонтерським організаціям «Героям України» та «Новий Акрополь», обласному депутату Юрію Лупиносу за надані смаколики нашим підопічним напередодні Новорічних свят, а також матеріально-технічне забезпечення.В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Хай вам Бог посилає своє благословіння на ваші добрі діла! З наступаючим Вас Новим роком та Різдвом Христовим!

14:15 21.12.2020

З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ.

День Святого Миколая, який в Україні відзначають у ніч з 18 на 19 грудня – улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих. У цей день прийнято не тільки дарувати подарунки, а й вітати один одного теплими словами.Святий Миколай завітав також до КУ «Таврійський ПНІ з геріатричним відділенням» ЗОР і побажав всім підопічним і працівникам здоров’я, щастя, добра і миру.

13:18 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень