A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальна установа "Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням" Запорізької обласної ради

Новини

Вітаємо з Міжнародним днем людей похилого віку!

Комунальна установа «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» Запорізької обласної ради вітає з Міжнародним днем людей похилого віку! День літньої людини для всіх нас – особливе свято. З дитинства ми вбираємо від людей старшого покоління народні традиції, основи культури і рідної мови. З бабусиних казок, з розповідей діда народжується наша перша любов до рідної землі. Тому ваша народна мудрість і невичерпний життєвий досвід – є неоціненним скарбом нашого життя. Ви зводили фабрики і заводи, воювали на фронтах, сумлінно працювали в мирний час, виховували  своїх дітей і онуків. Величезне спасибі Вам за це!!! Хай ваша золота осінь буде щасливою, а доля щедрою на великі і маленькі радощі на мир і добро.  З Днем людей похилого віку привітали заступник директора установи Людмила Мельник та соціальний працівник Марина Дем’яненко.Побажали міцного здоров’я, душевної рівноваги та  тепла, довгих років життя!

13:36 01.10.2021

Літо – чудова пора для відпочинку

Літо – чудова пора для відпочинку. Морські краєвиди, яскраве сонце, блакитне небо, свіже повітря, ніжні хвилі, теплий пісок. Що може бути прекраснішим? Відпочинок на морі завжди сповнений незабутніми враженнями. З 4 по 6 серпня підопічні КУ «Таврійський ПНІ з геріатричним відділенням» ЗОР разом з соціальним працівником Дем’яненко М.Ю. та медичним працівником Стовбінською Н.П. відвідали оздоровчий заклад «Зоря» в місті Приморську. Чудово провели час на пляжі: засмагали, купалися, грали у надувного м’яча на воді, їли морозиво, різні смаколики. А увечері організовували караоке, дискотеку, вечірні прогулянки на території. Цілюще морське повітря та вода добре оздоровлюють. З гарним настроєм, засмаглі та бадьорі всі повернулися додому.

15:57 09.08.2021

Екскурсія в зоопарк підопічними відділення №1 в м. Василівка

Підопічні установи психоневрологічного відділення № 1 відвідали екскурсію в  зоопарк в м. Василівка 21.07.2021 року.  Супроводжувала психолог установи Старіцина В.М. Поїздка була вражаюча,  хлопці на власні очі побачили звірів, відвідали кафе. Підопічні були дуже задоволені

14:04 23.07.2021

Омріяна екскурсія до зоопарку відбулася!

13-15 липня підопічні КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР разом з інструкторами з працетерапії Єрмоленко О.І. та Лобурець Т.К., а також соціальним працівником Дем’яненко М.Ю. відвідали приватний зоопарк «Home ZOO» Олександра Пилишенка в м. Василівка. Познайомилися з дивовижними хижаками: левом, тигром, леопардом, ведмедем та з іншими представниками тваринного світу. Всі тварини абсолютно різні. Одні – лагідні, інші – зворушливі. Але всі тварини люблять ласку, чим і поділилися з ними підопічні інтернату. Вихованці залишилися в захваті від побачених дуже гарних та яскравих рибок у штучних водоймах. Слухали захоплюючу розповідь екскурсовода, поринувши у світ історій тварин. Всі отримали від екскурсії величезне задоволення та з позитивними емоціями і посмішками на обличчі повернулися додому.

12:42 16.07.2021

З наступаючим державним святом – Днем Конституції України!

Вітаємо Вас з наступаючим державним святом – Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція України 1996 року дала поштовх для продуктивного розвитку усіх галузей національного законодавства та сфер суспільного життя. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

11:44 25.06.2021

Цирк шапіто "Гермес" в. с.Таврійське

27 травня в с. Таврійське приїхав цирк шапіто "Гермес"з цікавою програмою номерів: трюки повітряних гімнасток, рівновага на дроті, акробати, жонглери , триметровий бурий ведмідь і Маша, динозавр T Rex, дискотека з міньйонами, а також смертельний номер - переїзд людини з машиною вагою 2,5 тонни.

09:53 31.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень