A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальна установа "Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням" Запорізької обласної ради

Новини

З Днем вишиванки!

Дорогі друзі!Вітаємо усіх Вас з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури – з Днем вишиванки.Здавна вважалося, що сорочка, вишита кольоровими нитками та прикрашена візерунками, приносила успіх та служила оберегом для господині чи господаря. Вишиванка є не тільки традиційним українським одягом, а й оберегом, символом благополуччя і любові в сім’ї, а свято вишиванки символізує національну єдність нашого народу.Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь.День вишиванки – відносно нове народне свято, покликане сприяти єдності і культурному відродженню всього багатонаціонального українського народу, зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого одягу, сили, добробуту, краси та оберегів.Бажаємо чудового настрою та різнобарвних вражень!Нехай це народне свято стає дедалі більш популярним з року в рік, а життя – прекрасним і яскравим!

08:38 20.05.2021

Всесвітній день медичної сестри

З днем ​​медичної сестри хочеться привітати всіх, хто пов’язав своє життя з цією професією. Нехай буде у вас завжди натхнення для того, щоб йти на роботу, хороший привід для того, щоб повертатися додому. Кожній з вас хочеться побажати того щастя, яке приходить тільки один раз в житті, бере в свій полон і вже з нього не відпускає. Нехай будуть здорові і щасливі ті, кого ви вважаєте своїми близькими людьми. Нехай обов’язково з вами поруч буде крокувати успіх і удача, з упевненістю починайте займатися новими справами і нехай щаслива зірка буде поруч. Шлях поруч з вами буде ангел – хранитель, який вбереже від усього злого і поганого, захисти своїм крилом від хуртовин та напастей, подарує спокій і мир вашому серцю. Живіть в гармонії з собою і отримуйте задоволення від кожного прожитого дня. Зі святом, дорогі медичні сестри, спасибі вам, за вашу роботу.

09:12 12.05.2021

Зі святом Великодня!

Вітаємо Вас із світлим та благословенним святом Великодня.Бажаємо,щоб усі негаразди обходили стороною,а сила Святого Духа оберігала Вас протягом усього життєвого шляху.Нехай в душі панує непохитна віра у краще,а сердце наповнює цілюща сила любові.Добра та злагоди Вам і Вашим родинам! Гарний Великодніх святкувань!

08:40 30.04.2021

Турнір по тенісу до Всесвітнього Дня здоров'я

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я під керівництвом організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Бута О.М., та з допомогою соціального працівника Дем’яненко М.Ю, інструктора з трудотерапії Бут Л.В., на території КУ «Таврійський ПНІ з геріатричним відділенням» ЗОР відбувся турнір з настільного тенісу серед підопічних і працівників, У даному турнірі приймало участь 12 чоловік. Перед відкриттям турніру всіх учасників привітав директор Старосвітський О.М., побажавши їм успіхів та перемоги.За результатами змагань з настільного тенісу:І місце- Катерина Ромас,ІІ місце -Григорій Кривоніс,ІІІ місце-Світлана Борисенко .Турнір видався цікавим,усі отримали позитивні емоції. Переможці змагань були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

14:42 08.04.2021

Допомога від пекарні Good bread

На протязі тижня установа отримала  майже 1,5 тони одягу для підопічних та 60 кексів. Висловлюємо величезну подяку, ми вражені обсягом та якістю одягу та взуття. Дякуємо за співпраацю!

08:58 19.03.2021

Захисні екрани працівникам установи від Bevar Ukraine

КУ « Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР  щиро дякуємо за захисні екрани для  обличчя від  Bevar Ukraine http://www.facebook.com/BevarUkraine.dk. Зараз в  період пандемії COVID – 19  вони дуже потрібні для захисту працівників установи.Також дякуємо за майстер клас та показали працівникам  як правильно користуватися захисними екранами.  Прагнемо подальшої співпраці.

13:33 18.03.2021

Вітання з Масляною

Масляна – це свято проводів зими холодної, свято зустрічі весни ясної. Веселе святкування  триває цілий тиждень, бо як казали раніше, що чим веселіше свято, тим швидше розтане сніг.Масляні забави пройшли на території  КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР. Були проведені святкові програми з використанням українських народних обрядів, різноманітними розвагами, частуванням млинцями і варениками, проводжали зиму і зустрічали весну . Вітаємо всіх вас зі святом торжества сонця і весни, з днем ​​Масляної! Нехай промені весняного сонця обігріють Вас і принесуть здоров’я, радість, позитивний настрій і впевненість в своїх силах! Бажаємо галасливих веселощів, справжніх друзів поруч, процвітання благополуччя.

10:05 12.03.2021

Шашковий турнір та чемпіонат зі збирання пазлів

Під керівництвом організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Бута О.М та з допомогою соціального працівника Дем’яненко М.Ю, інструктора з трудотерапії Бут Л.В, серед підопічних КУ «Таврійський психоневрологічний інтернат з геріатричним відділенням» ЗОР 23.02.2021 року був проведений шашковий турнір та чемпіонат зі  збирання пазлів. Після відбіркових змагань у фіналі шашкового турніру прийняло участь 6 чоловік, а по збиранню пазлів - 7 чоловік. Перед відкриттям турніру всіх учасників привітала заступник директора Мельник Л.А., побажавши їм успіхів та перемоги.Переможцями шашкового турніру стали:Кривоніс Григорій- 1 місце,Кувшинчіков Павло -2 місце,Крапівін Віталій- 3 місце.Зі збирання пазлів :Чигрик Лідія – 1 місце,Борисенко Світлана -2 місце,Брижко Катерина- 3 місце.Переможці нагороджені грамотами та солодкими призами,а інші учасники за волю до перемоги отримали заохочувальні призи.

14:48 23.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень